Många projekt i maj

Man brukar ju säga att tiden går snabbt när man har roligt, och snabbt har tiden gått. Det är redan maj och de tre första månaderna på Peab Industri har nästan flugit förbi. Jag tycker den första tiden har fungerat väldigt bra och jag har lärt mig mycket, både om Peab Industris verksamhet och om branschen i stort.

Som TIRO-deltagare har vi stora möjligheter att påverka programmets upplägg och något jag önskat är att få vara delaktig i något intressant projekt parallellt med det vanliga arbetet. Det är mycket på gång inom Peab Industri och jag har nu blivit involverad i fyra olika utvecklingsprojekt. Ett par projekt slipar jag på tillsammans med mina vapendragare Rickard och Andreas och några andra arbetar jag med på egen hand.

ff

För ett kommande ledningsmöte arbetar jag, Andreas och Rickard med att kartlägga utvecklingen inom kundbeteende och försäljning. Detta skiljer sig något mot vad jag arbetat med tidigare och är en spännande utmaning!

I ett annat projekt arbetar jag med att ta fram statistik över beläggningsgraden för anläggningsbilar i regionen. Detta är ganska klurigt och jag får repetera både matte- och Excelkunskaper.

Jag, Rickard och Andreas sitter dessutom med och hjälper Kvalitet, miljö och arbetsmiljö-gänget att lägga in rutiner och standarder i en ny portal. Detta för att skapa ordning och redo och för att ge alla en bra överblick över hur de olika verksamhetsområdena är strukturerade.

Mycket spännande på gång!

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *