Skåneresa á la TIRO

I slutet av förra veckan var det dags för den sista delen av den ledarskapsutbildning som Rickard berättade om i sitt förra inlägg. Utbildningen gick i Ängelholm och när grabbarna ändå var nere tänkte vi att det hade varit på sin plats med ett litet studiebesök hos mig i Skåne. Rickard kom ned i början av veckan och vi blev full styrka när Andreas slöt upp under Onsdagen.

Jag tog med dem på en guidad tur genom Skånes vidsträckta landskap och visade dem både ett och annat, främst hur Swerecyclings verksamhet fungerar i region Syd. Vi besökte både kontor och var ute och tittade på mellanlagringar, schaktdeponier och terminaler. Om jag ska vara ärlig så höll vi oss för det mesta i Malmö men de fick faktiskt se lite vidsträckta landskap när vi besteg en rejäl bullervall som Swerecycling byggt i Åkarp.

På torsdagen åkte vi i samlad trupp till Ängelholm taggade för två dagars ledarskapsutbildning. Dagarna gick i samma manér som vid det första utbildningstillfället och kan summeras som mycket givande.

Kommentera