TIRO-programmet börjar lida mot sitt slut

Det var ett tag sen jag bloggade. Nu är tiden snart över på TIRO-programmet och framtiden ser mycket ljus ut! Men jag tänkte ge er en inblick i vad jag gjort de senaste veckorna på Peab Asfalt.

Precis innan säsongen hade kickat igång på allvar för asfalten så fick jag räkna på en hel del jobb mestadels lite mindre projekt men än så viktiga. Något som jag uppskattade väldigt mycket att jag fick chansen att göra. Att räkna på ett asfaltjobb låter inte så svårt kanske men utan erfarenhet av att fysiskt ha lagt asfalt eller kört läggare så har man begränsad kunskap om kapaciteter på maskiner, vilken läggare och vält ska användas och tidsåtgång osv.

Därför blev det dags för mig att se och lära hur utläggning av asfalt fungerar i praktiken så att jag vid nästa gång jag räknade på ett jobb fick ett annat tänk och en annan verklighet att relatera till.

Efter att ha följt med Arbetsledare Jonas och hans läggarlag så känner jag att det verkligen är det jag gillar mest med Tiro-programmet, att man både får se och lära inne på kontoret och ute i produktionen för att få en helhetsbild av våra verksamheter. Det är utvecklande och kul!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *