Mina inledande veckor som TIRO-deltagare!

Då var det min tur att ge mig ut bloggvärlden, mitt namn är Pontus Wifvesson och som Marcus tidigare nämnt är jag TIRO-deltagare i Region Syd. Det har nu gått en del veckor sedan jag påbörjade min tjänst och den ena dagen har inte varit den andra lik, vilket har varit väldigt spännande och roligt!

Med mina tidigare erfarenheter av terminalverksamhet och återförsäljning av ballastmaterial har jag efter dessa veckor fått en helt annan bild av hela kedjan, från berg till återförsäljning av en färdig produkt. Grus och Berg är minst sagt ett komplext segment som dagligen ställs inför nya utmaningar.

De inledande veckorna har jag fått möjligheten att åka runt till de olika täkterna i regionen och därigenom fått privilegiet att träffa många kollegor med varierande arbetsuppgifter, vilket har gett mig en insikt i hur det fungerar att underhålla och driva en täkt.

IMG_0033

Täkten i Veberöd

Denna vecka bar det iväg till Göteborg för att träffa Arya och Marcus, här kan vi se fram emot två dagar med täkthantering innan det på onsdag blir utbildning i presentationsteknik. Otroligt roligt att träffa de andra och få utbyta tankar och upplevelser!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *