Transport- och Maskintjänster… och lite KMA-arbete!

Nu har vi gett oss in i segmentet Transport och Maskin!

Detta spännande segment ger oss en djupare inblick i Swerock som leverantör av transport- och maskintjänster. Transporttjänsterna som erbjuds är allt ifrån maskintransporter, leverans av ballats och bortschaktning av massor till att förse driften med snö-röjningsresurser. Maskintjänsterna innefattar allt från grävmaskiner, schaktmaskiner, dumprar till hjullastare.

Det jag fått göra under min tid på segmentet än så länge är följa Helen och Anders som båda är platschefer på Transport respektive Maskin för att se hur de arbetar med sina respektive verksamheter. Jag har även fått tillbringa två veckor med våra två transportledare, Jonas och Ariel som sköter samtliga transporter i Göteborg.

Ganska tidigt under min tid på Transport och Maskin fick jag i uppgift att stötta dem i deras KMA-arbete. Jag har bland annat kartlagt samtliga av våra underleverantörer och kontrollerat så att allt är i sin ordning när det kommer till avtal och utbildningar. Det är intressant att se i hur många olika led ett företag arbetar för att ha god kontroll över hela sin leverantörskedja, och hur viktigt detta är!

 

Tills nästa gång!

Marcus

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *