Vad är TIRO

Banner TIRO

TIRO-programmet är en fantastisk möjlighet för Dig som är nyutexaminerad ingenjör! Utvecklas till framtida ledare eller specialist tillsammans med oss på Peab Industri. Programmet löper över 18 månader och ger dig teoretisk samt praktisk kunskap inom två av våra största bolag – Peab Asfalt och Swerock.

Som deltagare i programmet får du en plattform för en långsiktig karriär inom Peab Industri. Du får fördjupad kunskap och erfarenheter genom ett nära samarbete med våra chefer och medarbetare.

Vi erbjuder även kurser inom ledarskap och en handledare som följer dig genom hela TIRO-programmet.

I Peab blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling.

3 tankar om “Vad är TIRO

 1. Pingback: Välkomna till vår blogg! | Tiro

 2. Djellim Gashi

  Hejsan! Jag är en nyexaminerad civilingenjör inom väg- och vatten från Lunds tekniska högskola och jag är intresserad av att söka till TIRO-programmet? Hur ska jag gå tillväga?

  Hälsningar,
  Djellim Gashi

  1. skorpan65 Inläggets författare

   Hej Djellim,

   Vad roligt att du fattat tycke för vårt TIRO-program. Om du kontaktar Camilla Lindholm, camilla.lindholm@peab.se, så hjälper hon dig gärna med mer information och hur du skall göra för att ansöka.
   Hälsar Anna-Karin Svantesson, Peab Industri

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *