TIRO deltagare 2015

Martin Hjalmarsson

Bloggare på Tiro

Högskoleingenjör i Byggteknik från Lunds Tekniska Högskola.

Placering i region syd och börjar inom Swerock på avdelningen för Grus & Berg. Gillar utmaningar och nya erfarenheter och har ett stort intresse för industri och ledarskap, områden där TIRO-programmet erbjuder unika möjligheter att växa. Träning och matlagning är två stora fritidsintressen.

Andreas Bladh

Andreas Bladh JB

Civilingenjör i Väg- och vattenbyggnad från LTH med specialisering väg, trafik och anläggning och med stort intresse för ledarskap och hållbar utveckling.

Smålänning, uppvuxen i Växjö som spelat fotboll i hela livet på olika nivåer. Började på TIRO-programmet i februari 2015 och har stora förhoppningar om att utvecklas på flera olika plan och få en bra grund att stå på inför en vidare anställning inom Peab Industri.

Rickard Göransson

Richard Göransson

Anläggningsingenjör från Yrkeshögskolan Syd med inriktning arbetsledare/betong. Deltar i TIRO-programmet i region mellersta.

Kommer närmast från två år på Swerock AB och betongdistribution. Ursprungligen från Skåne med fotboll, idrott och träning som största fritidsintressen. Brinner för ledarskap och utveckling, två områden där jag vet att TIRO-programmet kommer låta mig växa för att kunna bli en bra medarbetare och ledare inom Peab industri.